Meistä

Ensinnäkin tahdomme kiittää sinua. Kiitos sivustollamme käyttämästäsi ajasta, toivomme sydämemme pohjasta, että olet saanut iloa ja hyötyä irti artikkeleistamme. Mutta keitä me sitten olemme? Lyhyt versio: olemme kaksi kaverusta, Mikko ja Anton, Pirkanmaalta. Olemme molemmat kauppakorkeakoulun opintojen loppusuoralla, ja jaamme samanlaiset kiinnostuksen kohteet. Ehkäpä Mikko voisi kertoa Antonista lyhyesti ja Anton Mikosta!

Mikko on ehdottomasti kovin ulkoilmaihminen, jonka tunnen. Hän oli kiertänyt Karhunkierroksen jo alakouluikäisenä neljä kertaa ja löytää aina parhaat kalapaikat. Harvalla on myöskään yhtä pitkää pinnaa kuin Mikolla – oltiin sitten opiskelutyön deadlinen kalkkiviivoilla tai meikäläisen yleisen säädön ja häsläyksen keskellä, Mikko pitää pakan kasassa. Tähän kaveriin voi luottaa hädän hetkellä.

Anton on varmasti tamperelaisin kaveri, jota tunnen, Tapparan mies henkeen ja vereen. Hän on kaksikkomme ideadynamo, joka keksii jutun tynkää sivu- ja tuntitolkulla vaikka vaelluskengästä löytyneestä kivestä. Hänen erätaitonsa ovat yllättävän hyvät, varsinkin kun ottaa huomioon, ettei hän ole käynyt armeijaa!